foto kantoor foto receptie

Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
telefoon (0599) - 21 29 77
email: info@hofstrahulshof.nl
site: www.hofstrahulshof.nl
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
link naar Facebook pagina link naar Twitter pagina

Renovatie-restauratie,

Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde - Stichting Monumentenwacht Gelderland.

Kennis & Kunde is een initiatief van de Provincie Gelderland en vastgesteld in samenspraak met de Stichting Monumentenwacht Gelderland, kenniscentra en bouwbedrijven. De (restauratie)bedrijven die restauratieprojecten uitvoeren dienen in staat te zijn om op een kwalitatief goede wijze zorg te dragen voor de uitvoering van de instandhoudingwerkzaamheden. Om dit te kunnen bepalen wordt aan de hand van objectieve criteria door de Commissie Kennis & Kunde getoetst of de (restauratie)bedrijven over de noodzakelijke kennis en kunde beschikken.
link naar webstie Kennis&Kunde
Hofstra Hulshof Bouw voldoet aan de kwaliteitsregeling Kennis & Kunde en is opgenomen in het register Kennis & Kunde.

'Alles in een hand-formule'

Hofstra Hulshof Bouw bouwt, verbouwt, onderhoudt, renoveert en restaureert, deze opdrachten variëren van het vervangen van een slot tot zeer grote turn-key projecten.
Daarbij kan het gaan om woningen, bedrijfspanden, winkelpanden, scholen, parkeerkelders, boerderijen, uitgaanscentra, vakantiewoningen, etc., etc.; kortom: om alles wat gebouwd, verbouwd, onderhouden of gerenoveerd moet worden. Bovendien vindt op beperkte schaal projectontwikkeling plaats. Daarbij gaat het met name om het bebouwen van vrijgekomen, bestaande locaties in de regio.

In de eigen timmerfabriek worden door het bedrijf kozijnen, trappen, deuren, meubels, keukens, kasten, prefab HSB wanden-, kapconstructies, serres, dakkapellen e.d. gemaakt. Door het uitvoeren van deze werkzaamheden in eigen bedrijf, kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden. Snelheid van werken is een ander belangrijk voordeel, evenals een hoge mate van flexibiliteit, ook in maatvoering.

De aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan specialismen, blijkt een sterke basis voor de 'alles in-een-hand-formule' die door het bedrijf gehanteerd wordt. Projecten kunnen turn key opgeleverd worden en dat betekend dat de opdrachtgever slechts een aanspreekpunt heeft en dat tijdverlies tot een minimum beperkt blijft. Korte communicatielijnen, een perfecte planning en een goed logistiek verloop van de werkzaamheden leidt tot een efficiënte, kostenbesparende manier van werken. Opdrachtgevers weten deze manier van werken te waarderen, dat blijkt wel uit het feit dat er sprake is van een grote vaste klantenkring. Hofstra Hulshof Bouw geniet bij deze opdrachtgevers groot vertrouwen en krijgt niet zelden 'carte blanche', om een opdracht geheel in eigen regie uit te voeren.

Een aanspreekpunt, da's wel zo handig.

Vanzelfsprekend kunnen wij ieder renovatie werk uitvoeren. Wij dagen u uit om het prijsvergelijk met ons aan te gaan en nodigen u uit voor een vrijblijvende offerte.

Hierboven en hieronder hebben wij enige kenmerkende renovatie projecten geselecteerd welke wij door de loop van de jaren gerealiseerd hebben. Wij hopen dat u hiermee een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden.

aanbouw en restauratie villa te Haren restuaratie/verbouw amusementhal te Groningen restauratie/verbouw oude bloedbank te Groningen restauratie/verbouw pand te Borger restauratie/verbouw theemuseum te Hauwerzijl
renovatie woning restauratie ammusementhal restauratie bloedbank restauratie herenhuis restauratie theemuseum
foto herstellen kloktoren kerk te Eext foto herstellen funderingen te Groningen foto dakrenovatie te Groningen foto vervangen schoorsteen te Glimmen foto restauratie-verbouw woning te Middelstum
herstellen kloktoren herstellen fundering dakrenovatie vervangen schoorsteen restauratie/verbouw woning
foto herstellen balklaag, verrotte balkkoppen vervangen te Groningen foto stabiliseren scheurvorming middels rvs-ankers te Groningen nieuwe balkkoppen stabiliseren scheuren
Scheuren in metselwerk zien er niet alleen niet mooi uit, ze kunnen ook leiden tot ernstige problemen in de bouwconstructie. ABC Adamas biedt een constructieve oplossing om verdere scheurvorming tegen te gaan en het verband in de muur te herstellen. De producten van ABC Adamas worden al jaren exclusief door bouw- en restauratiebedrijven toegepast voor scheurherstel.
Sinds 2012 worden de materialen van ABC Adamas grootschalig toegepast voor het herstel van de aardbevingschades aan muren in Groningen. Hier wordt het systeem ook wel de HAS (Helical Application System) methode genoemd.

Wij zijn al vele jaren gebruiker van de applicaties van ABC Adamas en hebben ons hierin gecertificeerd, zodat wij u kunnen verzekeren van kwaliteit.
link naar webstie ABC Adamas
deelnemer Woningborg erkend leerbedrijf Fundeon
Oorkonde Craydon

| Home | Over ons | Utiliteitswerk | Renovatie-restauratie | Verbouw-aanbouw | Onderhoud | Divers | Aardbevingsschade | Energiezuinig-duurzaam | NIBU-huis | Verkoop-uitvoering | Verkoop-ontwikkeling | Actueel | Informatie aanvragen | Contact gegevens | Vacatures | Disclaimer |

Copyright © 2005 - 2018 Hofstra Hulshof Bouw b.v.; All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw b.v..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.

Google Analytics