Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
17 appartementen te Veendam
op de hoek Jakob Bruggemalaan en het beneden Oosterdiep,


advertentie Wij hebben in eigen beheer een nieuwbouw project ontwikkeld met 17 appartementen welke wij gaan bouwen in Veendam, op de hoek van de Jalob Bruggemalaan en het Beneden Oosterdiep.
De appartementen hebben een nostalgisch uiterlijk en worden met nostalgische detailleringen afgewerkt. Alle appartementen hebben een eigen parkeerplaats.
Op het binnenterrein zullen 17 bergingen gecreëerd worden zodat iedere bewoner op de begane grond een plek heeft voor zijn of haar fiets en dergelijke.
Het appartementen complex zal voorzien worden van een brancard lift.
De appartementen worden uitgevoerd met een moderne en energiezuinige gasloze installatie. De verwarming wordt gerealiseerd met een lucht-warmtepomp met vloerverwarming. De ventilatie geschiedt middels een warmte-terug-win-unit.

De plannen zijn definitief en de de officiële verkoop is opgestart.
U kunt aanvullende informatie opvragen bij de verkopende makelaar. Door te klikken op onderstaand link/logo komt u op de site van de verkopende makelaar. De bouw zal starten als 70% van de appartementen verkocht zijn.

link naar website verkopende makelaar JBL in samenwerking met v.d. Grijspaarde, klik om naar de website te gaan perspectief tekening vanaf rotonde situatie in vogelvlucht terrein inrichting omschrijving gevel Beneden Oosterdiep gevel Jakob Bruggemalaan gevel zijkant binnenterrein gevel achterkant binnenterrein begane grond 1ste verdieping 2de verdieping 3de verdieping complete verkoopboekje met de afzonderlijke woningplattegronden
Copyright © 2021 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics