foto kantoor foto receptie

Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
telefoon (0599) - 21 29 77
email: info@hofstrahulshof.nl
site: www.hofstrahulshof.nl
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
link naar facebook pagina

Actueel,

Bouwvak vakantie: kaart fijne vakantie Wij hebben bouwvak vakantie vanaf vrijdag 28 juli tot en met vrijdag 18 augustus.

Wij wensen u een plezierige vakantie met aangenaam weer.

Vrijstaande woningen aan de Egypteneinde te Veendam: perspectief tekening woning Egypteneinde te Veendam Aan de Egypteneinde te Veendam zijn nog 4 kavels beschikbaar met een op maat ontwikkelde woning voor deze locatie. De woningen zijn aan te passen op uw eisen en wensen.

ontwerp en tekenwerk: bouwkundig ontwerp- en adviesburo van der Grijspaarde
In de onderstaande linken vindt u nadere informatie:
* verkopende makelaar;
* situatie tekening;
* perspectief tekening;
* tekeningen woning 13,05 meter lang met pannen dak;
* tekeningen woning 13,05 meter lang met riet en pannen dak;
* tekeningen woning 13,50 meter lang met riet en pannen dak;

DUURZAAM BOUWEN OF VERBOUWEN, meer leenruimte voor energiebesparing.

De kosten voor energiebesparende maatregelen kunt u onder voorwaarden meefinancieren in uw hypotheek. Omdat uw energielasten omlaaggaan, kunt u op basis van uw inkomen vaak meer lenen dan als u dit niet doet. Er zijn hiervoor verschillende regelingen.
Zo kunt u tot maximaal € 9.000 extra lenen voor bepaalde energiebesparende maatregelen bij een verbouwing of de aankoop van een nieuwbouwwoning.
Koopt of verbouwt u een nul-op-de-meter-woning (u verbruikt met uw huishouden dan gemiddeld minder energie dan u opwekt), dan kunt u maximaal € 25.000 extra hypotheek krijgen. Kijk voor meer informatie op rabobank.nl/duurzaamverbouwen.

Laat u door ons vrijblijvend informeren of offreren.

Laagste hypotheekrente van Nederland.

Dit zijn de laagste hypotheekrentes van Nederland. Dit overzicht komt tot stand door een vergelijking van de rente van verschillende hypotheekaanbieders. Kleinere aanbieders van hypotheken hebben meestal een lagere hypotheekrente dan de 'grote' hypotheekaanbieders.

Door hier te klikken komt u op de site van Wegwijs waar u meer informatie vindt over deze hypotheken.

Laat u door ons vrijblijvend informeren of offreren.

Nieuwbouwwoning te Eelde: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan Groote Veen.

Woning is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers. Eigenzinnige woning met Asymmetrische kap.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoningen te Zuidlaren.
tekening dubbele woning plan Oude Tolweg tekening dubbele woning plan Oude Tolweg Nieuwbouwwoningen in nieuwbouwplan Oude Tolweg.

Dubbele woningen welke op maat zijn gemaakt voor de kavels en de opdrachtgevers.
De woningen zijn voorzien van een specifieke langwerpige steen welke met een doorgestreken voeg wordt aangebracht. De gevelbekleding bestaat uit onderhoudsarme Werzalit rabatdelen. Al deze materialen in een donkere kleurstelling. De woningen zijn modern gedetailleerd met strakke lijnen (verholen goten, geen windveren e.d.). Hierdoor is er een zeer eigenzinnige woning ontstaan welke goed past in deze wijk waar wij ook al andere woningen hebben gebouwd.

ontwerp en tekenwerk: architektengroep Roderveld

Nieuwbouwwoningen te Yde.
plattegrond tekening blok aan de Breukenweg plattegrond tekening blok aan de Duinstraat gevel tekening blok aan de Breukenweg gevel tekening blok aan de Duinstraat doorsnede tekening blok aan de Breukenweg doorsnede tekening blok aan de Duinstraat perspectief 3D tekening uit de straat perspectief 3D tekening uit de lucht Nieuwbouw starterswoningen in oude kern Yde.

Zeven starterswoningen welke op maat zijn gemaakt voor een bestaande locatie te Yde. Het betreft een blok van 3 en van 4 geschakelde woningen.
De woningen zijn modern gedetailleerd met strakke lijnen. Hierdoor zijn er zeer eigenzinnige woningen ontstaan welke een frisse invulling geven aan de bestaande dorpsaangezicht.

ontwerp en tekenwerk: architektengroep Roderveld

Nieuwbouwwoning te Stadskanaal: tekening nieuwbouw woning Nieuwbouwwoning aan de Scheepswerfkade.

Woning is uit onze standaard programma van NIBU-Huis woningen (type Fuut) en deze is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers. Met wolfseinden, kunststof kozijnen, vergrote beukmaat en dergelijke.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoning te Eelderwolde: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw Nieuwbouwwoning in uitbreidingsplan Ter Borch "Rietwijk".

Woning is uit onze standaard programma van NIBU-Huis woningen (type Mees) en deze is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers. De wijzigingen zijn dermate divers dat het bijna geen Mees meer genoemd mag worden. Het is een moderne strakke woning geworden.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoning te Eelde: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan Groote Veen.

Woning is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoning te Groningen: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan Eelderwolde.

Prefab HSB-woning is middels aanbesteding verworven.

ontwerp en tekenwerk: Zethoven Bouwplan Groep

Nieuwbouwwoning te Leek: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan De Slagen.

Woning is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Verbouw Borckerhof te Orvelte: tekening begane grond tekening verdieping tekening gevel foto sloop foto na sloop foto opbouw vloer foto binnenwanden foto riet foto stucwerk foto tegelwerk Het werk bestaat uit de verbouw van een monumentale boerderij te Orvelte
Het gebouw is in gebruik als groepsaccommodatie. De huidige kamers en doucheruimtes waren dermate gedateerd dat alles gesloopt is tot op de ruwe dragende constructie waarna de kamers en de doucheruimtes op de begane grond en verdieping opnieuw zijn opgetrokken incl. compleet nieuw installatiewerk.

Het pand is in eigendom van Stichting Het Drentse Landschap. Deze zetten zich in voor de bescherming van de natuur en het erfgoed in Drenthe. De stichting heeft de zorg over ruim 8500 hectare natuur, ruim 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels. Dit doet ze met veel succes al meer dan 80 jaar!

Door hier te klikken komt u op de site van stichting Het Drentse Landschap.

Door hier te klikken komt u op de site van De Borckerhof Groepsaccommodaties.

ontwerp en tekenwerk: bouwkundig ontwerp- en adviesbureau van der Salm

Nieuwbouwwoning te Eelde: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouw dubbele woning in het uitbreidingsplan Groote Veen.

Woning is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoning te Eelde: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan Ter Borch.

Woning is uit onze standaard programma van NIBU-Huis woningen (type Fuut) en deze is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers. De wijzigingen zijn dermate divers dat het bijna geen Fuut meer genoemd mag worden.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Nieuwbouwwoning te Assen: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan Kloosterveste.

Woning is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Verbouw winkel tot kantoor te Groningen: foto van de bouw foto van de bouw Verbouw voormalige ANWB-winkel tot kantoren.

Achter in de winkel zijn kantoren gebouwd met een hoge geluidswering, daarnaast zijn de nodige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Nieuwbouwwoning te Hoogezand: tekening nieuwbouw woning foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw foto van de bouw Nieuwbouwwoning in het uitbreidingsplan de Vosholen.

Woning is uit onze standaard programma van NIBU-Huis woningen (type Mees) en deze is op maat gemaakt voor de opdrachtgevers. Met extra aanbouwen, een overdekt terras, kunststof goten en dergelijke.

ontwerp en tekenwerk: van der Grijspaarde bouwkundig ontwerp en adviesburo

Diverse onderhoudswerken, renovatie, aan- en verbouwen:
Wij zijn bezig met vele kleine onderhoudswerken, renovaties, aan- en verbouwen op zowel burgerlijke- als utiliteitsgebied.
Diverse onderhoudswerken, verbouwingen e.d. voor NTC: link naar site NTC-Vastgoed NTC-Vastgoed is een relatiegerichte, betrouwbare en deskundige partner voor partijen die actief zijn in de Nederlandse vastgoedmarkt. Wij voeren voor NTC-vastgoed, op basis van offertes, diverse onderhoudswerken, verbouwingen e.d. uit.
Diverse onderhoudswerken, verbouwingen e.d. voor MVGM: link naar site MVGM MVGM is de vastgoedregisseur en neemt de gehele of gedeeltelijke regie van de vastgoedportefeuilles van haar opdrachtgevers uit handen. Wij voeren voor MVGM, op basis van offertes, diverse onderhoudswerken, verbouwingen e.d. uit.
deelnemer Woningborg erkend leerbedrijf Fundeon
Oorkonde Craydon


| Home | Over ons | Utiliteitswerk | Renovatie-restauratie | Verbouw-aanbouw | Onderhoud | Divers | Aardbevingsschade | Energiezuinig-duurzaam |
| NIBU-huis | Verkoop-uitvoering | Verkoop-ontwikkeling | Actueel | Informatie aanvragen | Contact gegevens | Vacatures | Disclaimer |

Copyright © 2005 - 2017 Hofstra Hulshof Bouw b.v.; All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden.
Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw b.v..