Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
NIBU-Huis woningen,

Hofstra Hulshof Bouw is met circa dertig medewerkers een middelgrote bouwondernemer."
De nadruk ligt op de traditionele bouw maar ook moderne technieken en materialen krijgen hier alle kans. Het resultaat is een grote verscheidenheid aan bouwwijzen in zowel de woning- als de utiliteitsbouw.
Particulieren vinden bij ons een ervaren en flexibel ingestelde partner. Wensen en eisen kunnen vertaald worden in woningen op maat. Daarvoor wordt samengewerkt met een aantal architecten maar ook kan gekozen worden uit een aantal 'standaard' woningen, die door ons zelf ontwikkeld zijn. Deze zogenaamde vrije sector 'NIBU-woningen', kunnen door de opdrachtgever geheel naar wens worden ingevuld en uitgevoerd; degelijke kwaliteitswoningen met een hoog afwerkingsniveau.
Datzelfde geldt voor de woningen en appartementen die - al dan niet in combinatie met utiliteitsbouw - door ons in opdracht of in eigen beheer worden gerealiseerd.

Verscheidenheid als standaard.

Wij staan bekent als een degelijke kwaliteitsbouwer, waarbij de klant nog altijd koning is. Dat wij in Noord-Nederland al meer dan 500 woningen hebben gebouwd zegt volgens ons genoeg. Zonder kwaliteit, service, goede prijzen, mond op mond reclame e.d. bereik je dit niet.
De huidige tijden zijn echter onstuimige tijden, waarbij u als consument behoorlijk veel risico loopt. Aangezien wij ons altijd geprofileerd hebben als een zekere bouwpartner hebben wij ook de mogelijkheid om woningen te bouwen met een bankgarantie. Middels een geringe meerprijs kunt u de risico's welke kleven aan een bouw uitbannen.

Wij zijn vaak te vinden op verschillende beurzen, zoals Coevorden, Emmen, Assen Groningen en vele andere plaatsen. Op onze website houden wij u op de hoogte waar u ons kunt treffen, vanzelfsprekend kunt u altijd bellen om een afspraak te maken als u hierop niet wilt wachten.
foto beurs Assen Assen foto beurs Coevorden Coevorden foto beurs Emmen Emmen foto beurs Exloo Exloo foto beurs Groningen Groningen foto beurs Roden Roden foto beurs Stadskanaal Stadskanaal foto beurs Zuidlaren Zuidlaren link naar website verkoop/ontwikkeling Wij hebben ook kavels in de verkoop inclusief bouwplannen en/of bouwvergunningen.
Aangezien de woningen nog niet gebouwd zijn kan het e.e.a. nog nader ingevuld worden, zodat het voldoet aan uw eisen en wensen.
Eventueel kunnen de kavels ook zonder plannen verkocht worden.

Als u hier klikt dan wordt u door gelinkt naar de website waar de kavels en de plannen nader beschreven worden.
Nieuwste ontwikkelingen.

link naar website met uitleg over de hypotheek verruiming Het kabinet heeft de hypotheekvoorwaarden verruimt en sluit hiermee aan bij ontwikkelingen in de woningbouw, waar steeds vaker hoge energiebesparing wordt gerealiseerd. De extra hypotheekruimte is mogelijk doordat niet langer energiekosten aan een energiebedrijf hoeven te worden betaald. De wijzigingen zijn per 1 januari 2014 in werking getreden.

Per 1 januari 2021 is de energiezuinigheid van gebouwen en woningen verder aangescherpt door de overheid. Op dit moment geldt er voor nieuwbouwwoningen de BENG-norm (Bijna Energie Neutrale Gebouwen).
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics