Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
G-Star te Groningen,

G-star heeft de eerste Nederlandse Brandstore in Groningen. Na New York en Londen opent G-star, een van Nederlands grootste modemerken, haar eerste Nederlandse Brandstore in Groningen.
G-star werd in 1989 opgericht in Amsterdam, waarna het in 1991 een samenwerking aanging met de Franse jeansdesigner Pierre Morisset. Deze samenwerking bleek een gouden greep en leidde onder andere tot de introductie van de G-star Elwood, de grote doorbraak van het label. G-star is ondertussen uitgegroeid tot een toonaangevend modemerk, met onder andere een show tijdens de prestigieuze New York Fashion Week.
Na Groningen denkt G-star een tweede Nederlandse store in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam te openen.

Een bestaande winkel is in zijn geheel verbouwd, waarbij zowel de buiten als de binnenzijde getransformeerd zijn tot een nieuwe G-Star winkel. Het pand is schitterend geworden met name in de detaillering, zie deze PDF-foto presentatie .

De verbouw behelsde nieuwe sparingen in de bestaande vloeren t.b.v. nieuwe betonnen trappen en een glasplaat waar over heen gelopen kan worden. Hierdoor zijn de kelder en de begane grond meer een geheel geworden. De buitenpuien zijn compleet vervangen voor grote glasplaten, conform G-Star stijl. In de winkel is alles gestript en opnieuw opgebouwd. Het e.e.a. is op maat gemaakt en afgewerkt conform de G-Star huisstijl, zie onderstaande foto's voor een impressie van het geheel.

Als u hieronder klikt op de verschillende links dan gaat u naar sites met aanvullende informatie:

site bouwkundig ontwerp en adviesburo van der Grijspaarde

site facebook G-Star

site G-Star

foto G-star te Groningen, buitenzijde tijdens bouw 1 steigerdoek met print foto G-star te Groningen, buitenzijde tijdens bouw 2 zijkant in de steigers foto G-star te Groningen, binnenzijde tijdens bouw 1 sparingen in vloer foto G-star te Groningen, binnenzijde tijdens bouw 2 betontrap geplaatst foto G-star te Groningen, binnenzijde tijdens bouw 3 betontrap geplaatst foto G-star te Groningen, binnenzijde tijdens bouw 4 betontrap geplaatst foto G-star te Groningen, binnenzijde tijdens bouw 5 omkleedcabines foto, G-star te Groningen, exterieur exterieur na verbouw foto, G-star te Groningen, interieur 1 interieur na verbouw foto, G-star te Groningen, interieur 2 interieur na verbouw
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics