Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Venemaheerd te Winschoten,

Het postkantoor te Winschoten had een regionale functie en daarvoor was er een distributie centrum achter het monumentale pand van het postkantoor gebouwd. Dit centrum, wat in de jaren vijftig achter het postkantoor is gebouwd, bestond uit meerdere gebouwen en kelders. Door het verdwijnen van de taak distributie centrum is er ruimte ontstaan voor een nieuwe toepassing. Het monumentale postkantoor is hiervoor verbouwd en aangepast, waarbij de verdiepingen ingevuld zijn met appartementen. Op de ontstane plaats, waar het distributie centrum stond (gesloopt), is een nieuw complex gebouwd met een half verdiept souterrain welke dienst doet als parkeergarage en als werken/wonen.

Wij hebben middels aanbesteding dit project kunnen vergaren. Het behelsde de nieuwbouw van een kelder/souterrain voor 9 auto's, 5 ateliers en 2 bergingen (totaal ca. 650m2), op de begane grond, 1ste en 2de verdieping zijn 15 appartementen gesitueerd (totaal ca. 2.000m2) en boven het monumentale postkantoor zijn 2 stuks maisonnette appartementen gemaakt (in totaal ca. 350m2).

Als u hieronder klikt op de verschillende links dan gaat u naar sites met aanvullende informatie:

site bouwkundig ontwerp en adviesburo van der Grijspaarde

site informatie over postverkeer in Winschoten

Venemaheerd te Winschoten, postkantoor postkantoor oude staat Venemaheerd te Winschoten, tijdens de bouw tijdens de bouw Venemaheerd te Winschoten, voorzijde aangezicht Venemaheerd Venemaheerd te Winschoten, achterzijde binnenplein aanzicht Venemaheerd te Winschoten, inrit parkeergarage inrit parkeergarage
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics