Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
NAM Aardbevingsschade,

seismograaf Als u na een aardbeving, ten gevolge van de gaswinning van de NAM, schade heeft opgelopen aan uw onroerend goed, dan kunt u aanspraak maken op een schadevergoeding. Hiervoor dient u onderstaande stappen te nemen.

Als eerste dient u de schade te melden bij Instituut Mijnbouwschade Groningen. Hiervoor kunt u op de website van dit instituut een schade melden, door hier te klikken komt u direct op deze website uit.
De gemelde schade zal door het instutuut volgens een standaard procedure behandeld worden.
Door hier te klikken komt u op de site met de Procedure schadevergoeding gebouwen en objecten van Instituut Mijnbouwschade Groningen, zodat u in alle gemak de procedure nog kunt doorlezen.

Na een schademelding wordt een deskundige en zaakbegeleider vastgesteld waarop u inspraak heeft. Vervolgens wordt er een opname gedaan van de schade. Deze opname resulteert in adviesrapport waarop u ook inspraak heeft. Op basis hiervan wordt een besluit genomen door Instituut Mijnbouwschade Groningen. Indien een schadevergoeding wordt toegekend dan wordt het geld binnen 2 weken aan u overgemaakt. Op basis van het adviesrapport kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken. Indien u accoord gaat met de offerte, dan kunnen de werkzaamheden op korte termijn ingepland worden om zo gauw mogelijk de schade op te lossen.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd vrijblijvend en kosteloos informeren.

De nationaal coördinator Groningen heeft zich als doel gesteld: "Samen werken aan een aardbevingsbestendig en veilig Groningen".
Door hier te klikken komt u op de site nationaal coördinator Groningen. Op deze site kunt u lezen wat zij voor u kunnen betekenen.

Mocht u problemen hebben met het invullen van de documenten of wenst u op voorhand meer duidelijkheid dan kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen, zodat wij samen met u een plan van aanpak kunnen maken.

Met ingang van 6 november 2014 is de Tijdelijke Regeling voor Waardevermeerdering van woningen opengesteld. Met die regeling kunnen huiseigenaren in het aardbevingsgebied een tegemoetkoming krijgen van maximaal 4.000 euro voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen. Daaronder vallen ook woningbouwcorporaties met huizen in dit gebied.

Laat u door ons vrijblijvend informeren, offreren of klik hier om op de website van Samenwerkingsverband Noord-Nederlangd te komen met aanvullende informatie.

Scheuren in metselwerk zien er niet alleen niet mooi uit, ze kunnen ook leiden tot ernstige problemen in de bouwconstructie. ABC Adamas biedt een constructieve oplossing om verdere scheurvorming tegen te gaan en het verband in de muur te herstellen. De producten van ABC Adamas worden al jaren exclusief door bouw- en restauratiebedrijven toegepast voor scheurherstel.
Sinds 2012 worden de materialen van ABC Adamas grootschalig toegepast voor het herstel van de aardbevingsschades aan muren in Groningen. Hier wordt het systeem ook wel de HAS (Helical Application System) methode genoemd.

Wij zijn al vele jaren gebruiker van de applicaties van ABC Adamas en hebben ons hierin gecertificeerd, zodat wij u kunnen verzekeren van kwaliteit.
link naar webstie ABC Adamas
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics