Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Korte historie en introductie van Hofstra Hulshof Bouw b.v.,

Hofstra Hulshof Bouw is in 1983 opgericht door E.I. Hofstra voormalig bedrijfsleider bij de Leeuw en Jellema te Gorredijk nu van Wijnen Noord en J. Hulshof voormalig directeur bij Bouwman te 1ste Exloërmond. Het bedrijf is gestart met 2 werknemers en binnen een jaar waren er reeds 15 werknemers in loondienst, daarop is besloten om op het Noorderdiep 126A een nieuwe timmerfabriek met inpandige kantoren te bouwen, in 1984 is deze nieuwe accommodatie betrokken. Begin 1995 is een nieuw kantoorpand betrokken waarbij de timmerfabriek is uitgebreid met een extra loods en tevens is het opslag terrein enorm vergroot. Met deze accommodatie zijn wij beter instaat om in te spelen op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers.
Hofstra Hulshof Bouw b.v. is een traditionele 'middel-grote'-aannemer c.q. bouwondernemer, die niet schuw is voor het niet traditionele, daardoor kunnen wij het optimum vinden in traditionele en niet traditionele bouwwijzen. Dit hebben wij al meerdere keren aangetoond in onze projecten. Deze projecten zijn gerealiseerd in de burgerlijke- en utiliteitsbouw, waarbij het totaal aan werkzaamheden 'in-een-hand' uitgevoerd kunnen worden. Daarbij kunt U denken aan nieuwbouw, verbouw, aanbouw, restauratie, renovatie, onderhoud en dergelijke.
Hofstra Hulshof Bouw heeft daarom een verscheidenheid aan specialisten in zijn gelederen. Daarnaast hebben wij ook een eigen timmerfabriek waarin wij zoveel mogelijk producten fabriceren zoals: kozijnen, deuren, trappen, interieurs, balies, prefab kapconstructies, prefab houtskeletbouw constructies, e.d.. Hiermee wordt de 'alles in-een-hand-formule' bekrachtigd. Dit is dus een van de redenen dat Hofstra Hulshof Bouw zeer daadkrachtig, efficiënt, effectief en humaan kan optreden bij boven genoemde werkzaamheden, mede doordat wij niet te groot zijn (ca. 30 werknemers); "Wij zijn groot genoeg om een goede concurrerende aanbieding neer te leggen, maar niet te groot, zodat we flexibel blijven om optimaal op de eisen en wensen van onze opdrachtgevers in te kunnen spelen".
Als afzetgebied kan beschouwd worden de drie noordelijke provincies, maar voor vaste opdrachtgevers hebben wij ook al werkzaamheden buiten deze regio uitgevoerd, zo zijn er werken gerealiseerd in Zeeland, Overijsel, Brabant, Utrecht en Terschelling.

Hofstra Hulshof Bouw b.v. staat daarnaast bekend als bouwer van degelijke traditionele kwaliteitswoningen met een hoog afwerkingsniveau. Deze woningen worden door onszelf ontwikkeld en op de markt gebracht. Dit doen wij zowel in de projectmatige sfeer als in regie. In de projectmatige sfeer kan gedacht worden aan meerdere woningen c.q. appartementen als wel aan combinaties van utiliteits- en woningbouw, denk hierbij aan de nieuwbouw van het complex het "Raethuys" te Stadskanaal.

foto opslagterrein blik op opslag terrein foto timmerfabriek, afwerken trap maken essen trap foto timmerfabriek, opsluiten kozijnen kozijnen opspannen foto kantoor binnen blik in kantoor foto timmerfabriek, instellen frees instellen freesmachine foto prefab schoorsteen prefab schoorsteen vraag om een vrijblijvende offerte onze kozijnen voldoen aan Politie Keurmerk Veilig Wonen
onze kozijnen voldoen aan klasse SKG klasse 2
onze werkplaats wordt ondersteund met BIM Onze timmerfabriek wordt ondersteund door het software pakket MatrixKozijn, zodat wij ook in de BIM behoefte kunnen voorzien. Matrix heeft in samenwerking met Itannex een BIM interface ontwikkeld voor Revit. onze organisatie wordt ondersteund met Vakware van Admicom Onze organisatie wordt ondersteund door het software pakket Vakware van Admicom, zodat wij optimaal in uw informatie behoefte kunnen voorzien. Indien u specifieke wensen heeft, zoals electronische factureren, planningen, begrotingen, etc., etc. dan kunt u dit met ons realiseren.
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics