Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Renovatie-restauratie,

Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde - Stichting Monumentenwacht Gelderland.

Kennis & Kunde is een initiatief van de Provincie Gelderland en vastgesteld in samenspraak met de Stichting Monumentenwacht Gelderland, kenniscentra en bouwbedrijven. De (restauratie)bedrijven die restauratieprojecten uitvoeren dienen in staat te zijn om op een kwalitatief goede wijze zorg te dragen voor de uitvoering van de instandhoudingwerkzaamheden. Om dit te kunnen bepalen wordt aan de hand van objectieve criteria door de Commissie Kennis & Kunde getoetst of de (restauratie)bedrijven over de noodzakelijke kennis en kunde beschikken.
link naar webstie Stichting Certificering Restauratie
Hofstra Hulshof Bouw voldoet aan de kwaliteitsregeling Kennis & Kunde en is opgenomen in het register Kennis & Kunde ; afgegeven certificaat Stichting Certificering Restauratie

'Alles in een hand-formule'

Hofstra Hulshof Bouw bouwt, verbouwt, onderhoudt, renoveert en restaureert, deze opdrachten variëren van het vervangen van een slot tot zeer grote turn-key projecten.
Daarbij kan het gaan om woningen, bedrijfspanden, winkelpanden, scholen, parkeerkelders, boerderijen, uitgaanscentra, vakantiewoningen, etc., etc.; kortom: om alles wat gebouwd, verbouwd, onderhouden of gerenoveerd moet worden. Bovendien vindt op beperkte schaal projectontwikkeling plaats. Daarbij gaat het met name om het bebouwen van vrijgekomen, bestaande locaties in de regio.

In de eigen timmerfabriek worden door het bedrijf kozijnen, trappen, deuren, meubels, keukens, kasten, prefab HSB wanden-, kapconstructies, serres, dakkapellen e.d. gemaakt. Door het uitvoeren van deze werkzaamheden in eigen bedrijf, kan een constante kwaliteit gegarandeerd worden. Snelheid van werken is een ander belangrijk voordeel, evenals een hoge mate van flexibiliteit, ook in maatvoering.

De aanwezigheid van een grote verscheidenheid aan specialismen, blijkt een sterke basis voor de 'alles in-een-hand-formule' die door het bedrijf gehanteerd wordt. Projecten kunnen turn key opgeleverd worden en dat betekend dat de opdrachtgever slechts een aanspreekpunt heeft en dat tijdverlies tot een minimum beperkt blijft. Korte communicatielijnen, een perfecte planning en een goed logistiek verloop van de werkzaamheden leidt tot een efficiënte, kostenbesparende manier van werken. Opdrachtgevers weten deze manier van werken te waarderen, dat blijkt wel uit het feit dat er sprake is van een grote vaste klantenkring. Hofstra Hulshof Bouw geniet bij deze opdrachtgevers groot vertrouwen en krijgt niet zelden 'carte blanche', om een opdracht geheel in eigen regie uit te voeren.

Een aanspreekpunt, da's wel zo handig.

Vanzelfsprekend kunnen wij ieder renovatie werk uitvoeren. Wij dagen u uit om het prijsvergelijk met ons aan te gaan en nodigen u uit voor een vrijblijvende offerte.

Hierboven en hieronder hebben wij enige kenmerkende renovatie projecten geselecteerd welke wij door de loop van de jaren gerealiseerd hebben. Wij hopen dat u hiermee een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden.

aanbouw en restauratie villa te Haren renovatie woning restuaratie/verbouw amusementhal te Groningen restauratie ammusementhal restauratie/verbouw oude bloedbank te Groningen restauratie bloedbank restauratie/verbouw pand te Borger restauratie herenhuis restauratie/verbouw theemuseum te Hauwerzijl restauratie theemuseum foto herstellen kloktoren kerk te Eext herstellen kloktoren foto herstellen funderingen te Groningen herstellen fundering foto dakrenovatie te Groningen dakrenovatie foto vervangen schoorsteen te Glimmen vervangen schoorsteen foto restauratie-verbouw woning te Middelstum restauratie/verbouw woning foto herstellen balklaag, verrotte balkkoppen vervangen te Groningen nieuwe balkkoppen foto stabiliseren scheurvorming middels rvs-ankers te Groningen stabiliseren scheuren
Scheuren in metselwerk zien er niet alleen niet mooi uit, ze kunnen ook leiden tot ernstige problemen in de bouwconstructie. ABC Adamas biedt een constructieve oplossing om verdere scheurvorming tegen te gaan en het verband in de muur te herstellen. De producten van ABC Adamas worden al jaren exclusief door bouw- en restauratiebedrijven toegepast voor scheurherstel.
Sinds 2012 worden de materialen van ABC Adamas grootschalig toegepast voor het herstel van de aardbevingschades aan muren in Groningen. Hier wordt het systeem ook wel de HAS (Helical Application System) methode genoemd.

Wij zijn al vele jaren gebruiker van de applicaties van ABC Adamas en hebben ons hierin gecertificeerd, zodat wij u kunnen verzekeren van kwaliteit.
link naar webstie ABC Adamas
Copyright © 2022 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics