Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Jopie Jong te Sappemeer,

Aan de rand van het centrum van Sappemeer was Jopie Jong woninginrichting gevestigd. Het aanwezige pand was sterk verouderd en de gemeente wilde het bedrijf verplaatst zien naar het centrum, daarvoor wilde men geen vergunning afgeven voor de nieuwbouw van een nieuw winkelpand. Jopie Jong heeft de keus gemaakt om een ander pand te betrekken in het centrum en er is besloten om op de oude locatie een nieuw kantoorpand te bouwen met hierboven appartementen.

Wij hebben dit project voor de eigenaar van Jopie Jong mogen uitvoeren. Het behelsde de nieuwbouw van kantoren op de begane grond (totaal ca. 300m2) en boven de kantoren zijn 2 lagen met 8 appartementen gebouwd. Het complex is traditioneel gebouwd met hoge Rc-waarden (begane grond vloer Rc=5,0 en daken/gevels Rc=7,0).

De bouw begon lastig aangezien de grond licht verontreinigd was waardoor er eerst gesaneerd moest worden, hetgeen ook de nodige consequenties had voor de fundering met mortelschroefpalen. Vervolgens bleek er nog een hogedruk waterleiding in de stoep te liggen waarvoor ook voorzieningen getroffen moesten worden. Toen de fundering eenmaal gemaakt was hebben we het project in korte tijd verwezenlijkt, aangezien de huurders van het project reeds stonden "te trappelen".

Als u hieronder klikt op de verschillende links dan gaat u naar sites met aanvullende informatie:

site Jan Wind architecten

site Jopie Jong woninginrichting

tekening begane grond begane grond tekening 1ste verdieping 1ste verdieping tekening 2de verdieping 2de verdieping tekening gevel Noorderstraat gevel Noorderstraat tekening gevel Parkstraat gevel Parkstraat tekening gevel achter achtergevel tekening gevel zijkant (binnen) zijgevel (binnen) foto aanzicht Noorderstraat aanzicht Noorderstraat foto aanzicht Parkstraat aanzicht Parkstraat foto aanzicht hoek aanzicht hoek
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics