Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Divers,

'Niet te groot maar groot genoeg'

Hofstra Hulshof Bouw is een allround bouwbedrijf. Met een eigen timmerfabriek, vaste metselploegen en een team van ervaren en allround timmerlieden waardoor veel werkzaamheden in eigen beheer worden uitgevoerd. Daarnaast wordt voor specifieke werkzaamheden, zoals stukadoren, tegelzetten, installatiewerken en bitumineuze dakbedekkingen, een beroep gedaan op een groep van vaste onderaannemers. Zij voldoen aan de hoge eisen die wij stellen ten aanzien van kwaliteit, snelheid van werken en het stipt nakomen van afspraken.
Er wordt gewerkt conform de wettelijke eisen (UAV 2012, Besluit Bouwwerken Leefomgeving 2024, e.d.) en uiteraard wordt de nieuwe wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, energiebesparing, duurzaamheid en milieueisen strikt toegepast.

Flexibiliteit is een ander belangrijk en sterk punt van ons. Met een relatief kleine ploeg van mensen zijn wij in staat antwoord te geven op een heel breed terrein van de bouw. Wij zijn Groot genoeg om miljoenen projecten te realiseren maar niet te groot om ook kleine onderhoudswerken of de (ver)bouw van een enkele woning naar volle tevredenheid van de klant te kunnen uitvoeren.

Met no nonsens komen tot een goed en eerlijk product.

Wij hebben door de loop van de jaren al vele bijzondere projecten uitgevoerd en durven te stellen dat er voor ons geen verassingen meer zijn 'wat u kunt bedenken kunnen wij maken'. Wij dagen u uit om het prijsvergelijk met ons aan te gaan en nodigen u uit voor een vrijblijvende offerte.

Hieronder hebben wij enige voorbeelden gegeven van geen alledaagse bouwwerken welke wij uitvoeren. Wij hopen dat u hiermee een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden.

foto grote lichtkoepel op winkel te Roden, nog in de steigers lichtkoepel op winkel foto brug met bruggebouw te Midlaren brug+poortgebouw foto geprefabriceerde schuur te Stadskanaal prefab schuur foto interieurbouw op maat gemaakte in aanbouw (geprefabriceerd in timmerfabriek) interieurbouw foto sauna en jacuzzi ruimte te Ruinen prefab welness foto kelder te Midlaren prefab betonkelder foto kelder te Terschelling elementenkelder foto prefabricage tribune trap in timmerfabriek prefab tribune foto prieel te Nieuw Buinen prieel met leien foto zwembad te Assen prefab zwembad foto schuur-carport te Zeegse prefab schuur+carport foto veranda met overkapping te Zuidhorn veranda foto vijver te Haren betonnen vijver foto verbouw winkel te Groningen, stalen stabiliteitsjukken en het e.e.a. brandwerend bekleden stabiliteitsjukken foto asbest saneringen te Groningen asbest saneringen foto installeren keuken uit eigen timmerfabriek installeren keuken foto inbouw lift en trap in bestaande winkel te Veendam liftinbouw foto inbraakschade herstellen inbraakschade foto prefab schoorstenen gemaakt in timmerfabriek prefabriceren foto herstellen aardbevingschade aardbevingschade
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics