Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Bouwcenter Kroon te Drachten,

BouwCenter Kroon richt zich met een breed assortiment in bouwmaterialen, hout en ijzerwaren op het toeleveren aan de professionele bouw- en klusbedrijven.

Wij hebben middels aanbesteding dit project kunnen vergaren. Het behelsde de nieuwbouw van meerdere geschakelde loodsen met hierin een bouwshop e.d. (totaal ca. 3.300m2) een overdekt buitenterrein (ca. 1.700m2) en kantoren (ca. 300m2) met een showroom (ca. 280m2).

Als u hieronder klikt op de link dan gaat u naar site van onze opdrachtgever:

site Bouwcenter

Bouwcenter Kroon te Drachten, in aanbouw loodsen in aanbouw Bouwcenter Kroon te Drachten, in aanbouw loodsen in aanbouw Bouwcenter Kroon te Drachten, in aanbouw loodsen in aanbouw Bouwcenter Kroon te Drachten, in aanbouw kantoor in aanbouw Bouwcenter Kroon te Drachten, in aanbouw bouwshop in aanbouw Bouwcenter Kroon te Drachten, vanaf straatzijde links zijaanzicht gereed Bouwcenter Kroon te Drachten, vanaf straatzijde rechts vooraanzicht gereed Bouwcenter Kroon te Drachten, vanaf achterzijde achteraanzicht gereed
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics