Noorderdiep 126a
9521 BG Nieuw-Buinen
kvk.Meppel 04065540
btw NL8106.20.972.B.01
(0599) - 21 29 77
info@hofstrahulshof.nl
www.hofstrahulshof.nl
link naar Facebook pagina
Utiliteitswerk,

'Snelle calculatie, scherpe offerte'

Hofstra Hulshof Bouw is een no nonsens bedrijf, laagdrempelig en recht door zee.
Een open communicatie voorkomt onduidelijkheden en in de plat opgebouwde organisatie heeft een ieder zijn eigen plaats en verantwoordelijkheden.
Directeur is de heer G. Hulshof (algemeen directeur en projectleider grote werken).
Hij wordt in zijn werkzaamheden ondersteund door werkvoorbereiders en een calculator, voor woningen en kleinere werken is er ook nog een projectleider c.q. hoofduitvoerder. In de uitvoering zijn meewerkende uitvoerders, voorlieden, timmerlieden, metselaars en grondwerkers werkzaam. De organisatie als geheel, inclusief de eigen timmerfabriek, wordt ondersteund door een secretaresse en een boekhoudster.

Met een relatief kleine ploeg van mensen, is het bedrijf in staat goed te kunnen inspelen op vragen uit de markt. Deze vraag varieert van kleine onderhoudswerken, renovatie en restauratie tot woningbouw en het realiseren van miljoenenprojecten.
De bedrijfsvoering is erop gericht om (potentiele) opdrachtgevers snel en correct van dienst te kunnen zijn. Ondersteund door een volledig geautomatiseerde administratie kan er snel gecalculeerd worden, gevolgd door het uitbrengen van een scherpe offerte.
In de voorbereidende fase en ook tijdens het bouwproces wordt de opdrachtgever op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, zodat onaangename verrassingen achteraf voorkomen worden.

Communiceren is duidelijkheid geven.

Vanzelfsprekend kunnen wij ieder utiliteitswerk bouwen. Wij dagen u uit om het prijsvergelijk met ons aan te gaan en nodigen u uit voor een vrijblijvende offerte.

Hierboven en hieronder hebben wij enige kenmerkende utiliteitsprojecten geselecteerd welke wij door de loop van de jaren gerealiseerd hebben. Wij hopen dat u hiermee een goed beeld krijgt van onze mogelijkheden.

bedrijfspand te Eelde bedrijfspand Eelde bedrijfspand te Nieuwe Pekela bedrijfspand Nieuwe Pekela bouwmarkt te Oude Pekela bouwmarkt Oude Pekela distributie centrum te Nieuw Buinen distributiecentrum Nieuw Buinen groothandel te Groningen groothandel Groningen kantoorpand te Emmen kantoorpand Emmen kantoorpand te Veendam kantoorpand Veendam kozijnfabriek-kantoorpand te Ter Apel fabriek Ter Apel oncologisch centrum te Haren, 1ste pand oncologisch centrum Haren oncologisch centrum te Haren, 2de pand oncologisch centrum Haren school te Groningen school Groningen tandartspraktijk te Beilen tandartsen praktijk Beilen verzorgingstehuis te Norg verzorgingshuis Norg fabriek te Assen fabriek Assen amusementhal te Winschoten amusementhal Winschoten adviesbureau te Groningen kantoor Groningen
Copyright © 2024 Hofstra Hulshof Bouw B.V.. All Rights Reserved. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden gepubliceerd zonder toestemming van Hofstra Hulshof Bouw B.V..

Wij maken gebruik van Google Analytics in een privacy vriendelijke setting, zie ons privacy beleid / disclaimer.
Google Analytics